Financijsko savjetovanje

Tvrtke su sklone stalnoj promjeni i gotovo da nema tvrtke koja se ne suočava s kompleksnim izazovima. Financijska savjetodavna služba Confida pomaže Vam u kretanju i oblikovanju ovih promjena kroz širok raspon profesionalnih poslovnih i strateških konzultantskih usluga.

Budući da svaka tvrtka ima određene bolne točke, nudimo potpuno prilagođeni pristup koji Vam pomaže pronaći praktična i učinkovita rješenja prilagođena potrebama naših klijenata u dinamičnom gospodarskom okruženju. U kriznim situacijama ključni su savjeti usmjereni na gospodarsko restrukturiranje.

Najbolji dokaz naše stručnosti u financijskim savjetodavnim uslugama su brojni projekti koje smo uspješno završili za naše klijente.

Usluge financijskog savjetovanja

Confida nudi sljedeće usluge financijskog savjetovanja:

  • Upravljanje projektima

  • Izrada poslovnih planova

  • Provođenje tržišnih istraživanja

  • Optimizacija procesa

  • Organiziranje naplate i naplate potraživanja

  • Predviđanje i proračun

Naš pristup

Naš pristup je cjelovit, što znači da pomažemo našim klijentima u postavljanju značajnih sustava kontrole i troškovnog računovodstva, kao i pri izradi poslovnih planova i proračuna. Naš najsuvremeniji i kompatibilni softver za obradu podataka omogućuje učinkovit prijenos podataka i vanjske procjene.

Nudimo kontinuiranu podršku svim našim klijentima – dokaz naše stručnosti je u brojnim projektima koje smo uspješno izvodili

IMATE LI PITANJA ZA NAŠE EKSPERTE?

Pošalji pitanje