Loading...
Karijera2022-09-20T12:58:16+00:00

VAŠA KARIJERA U CONFIDI

Nudimo našim zaposlenicima rad u motiviranom, dinamičnom i prijateljskom okruženju, kao i privlačne mogućnosti napredovanja i stvaranje karijere uz stimulativnu plaću.

Naša rastuća međunarodna prisutnost pokazuje da svojim zaposlenicima nudimo konstantne prilike za širenje horizonata kroz profesionalni razvoj i obuku.

Razvijamo kulturu inovacija potičući ljude da se otvaraju novim mogućnostima i preuzmu odgovornost za svoje rezultate. Jedan od naših glavnih prioriteta je pružanje podrške našim zaposlenicima u razvijanju vještina kroz međunarodne i unutarnje tečajeve, kao i stručne seminare.

Neprestano tražimo visoko motivirane i profesionalne timske igrače koji proaktivno koriste svoje vještine u rješavanju problema i time poštuju naše vrijednosti zasnovane na pružanju visoke razine usluge našim klijentima.

Želite li razviti svoju karijeru zajedno s nama, pošaljite nam svoj životopis klikom na gumb niže.

Pošaljite životopis

Napomena: zaprimljene prijave bez životopisa neće biti razmatrane u obzir. Kontaktirani će biti potencijalni kandidati samo kada će se otvarati nova radna mjesta. Slanjem svojih podataka pristajete na to da isti budu arhivirani u našu bazu podataka isključivo kao informacije za pronalaženje potencijalnih kandidata te isti neće biti korišteni u druge svrhe. 

Naša rastuća međunarodna prisutnost omogućuje nam da svojim zaposlenicima pružamo izvrsne mogućnosti za napredovanje u karijeri i mogućnosti širenja poslovanja, kao i profesionalne treninge.

Potičemo inovativnu kulturu koja gura naše zaposlenike naprijed! Otvaramo nove mogućnosti i pružamo priliku u stjecanju novih iskustava koja će im pomoći tijekom karijere.

Podržavamo svoje zaposlenike u razvoju njihovih vještina kroz međunarodne i unutarnje tečajeve, kao i odlazak na stručne seminare.

OTVORENE POZICIJE

Go to Top