VAŠA KARIJERA U CONFIDI

Nudimo našim zaposlenicim rad u motiviranom, dinamičnom i prijateljskom timu, kao i privlačne mogućnosti za napredovanje u karijeri i napretku sa stimulativnom plaćom.

Naša rastuća međunarodna prisutnost znači da svojim zaposlenicima možemo ponuditi stalne mogućnosti za širenje svojih horizonta kroz profesionalni razvoj i obuku.

Razvijamo kulturu inovacija potičući ljude da se otvaraju novim mogućnostima i preuzmu odgovornost za svoje rezultate. Jedan od naših glavnih prioriteta je pružanje podrške našim zaposlenicima u razvijanju njihovih vještina kroz međunarodne i unutarnje tečajeve i stručne seminare.

Neprestano tražimo visoko motivirane i profesionalne timske igrače koji proaktivno koriste svoje vještine u rješavanju problema i time poštuju naše vrijednosti zasnovane na pružanju visoke razine usluge našim klijentima.

Ukoliko želite razviti svoju karijeru s nama, pošaljite nam svoj životopis u nastavku.

Naša rastuća međunarodna prisutnost omogućuje nam da svojim zaposlenicima pružamo izvrsne mogućnosti za napredovanje u karijeri i mogućnosti širenja poslovanja, kao i profesionalne treninge.

Mi kultiviramo inovativnu kulturu koja potiče naše zaposlenike da se iznuđuju kroz nove mogućnosti da steknu nova iskustva i stavove koji će im pomoći da napreduju tijekom karijere.

Podržavamo svoje zaposlenike u razvoju njihovih vještina kroz međunarodne i unutarnje tečajeve, kao i odlazak na stručne seminare.

POSTANITE DEO CONFIDA TIMA

POŠALJITE NAM VAŠ CV!