Porez

Budući da financijsko računovodstvo i porez na dohodak postaju sve složenija usluga, porezne službe moraju slijediti najnovije smjernice i propise koji se odnose na izračun poreza na dohodak i odgovarajuću dokumentaciju. Istodobno, porezne službe imaju zadaću procjenjivati ​​svoje porezne i tehnološke sustave te ih učiniti pouzdanima i učinkovitima. Confidini porezni stručnjaci pružiti će Vam sva potrebna znanja, kao i standardizirane procese, kako bi se olakšalo rješavanje svih poreznih nedoumica.

Porezno savjetovanje nije ograničeno na pripremu financijskih izvještaja o poreznim prihodima, već obuhvaća sva relevantna područja fiskalnih i pravnih pitanja koja se odnose na poslovno savjetovanje. Aktivno savjetujemo optimizaciju kompanija identificirajući ključne problematične čimbenike te pronalazimo rješenja za unaprijeđenje Vašeg poslovanja.

Zahvaljujući velikoj konfiguraciji mreže kontakata s odvjetnicima, državnim agencijama, bankama i drugim javnim tijelima, nudimo sveobuhvatne i suvremene konzultantske usluge.

 

Međunarodni porez

Zbog sve većih zahtjeva na globalnoj razini, međunarodno planiranje postaje ključno za sve tvrtke. Confida svojim klijentima nudi različite strategije i modele za pojedine porezne optimizacije, uzimajući u obzir sve zakonske norme kao i nacionalne i međunarodne propise.

Porezno savjetovanje

Confida nudi pravovaljano porezno rješenje koje se fokusira na pružanje informacija vlasnicima tvrtki o načinu kako upravljati porezima i kako potaknuti razvoj  j poreznih procesa koji se odnose na njihovo poslovanje. Uz podršku Međunarodnog odjela za oporezivanje, brzo i vjerodostojno se rješavaju svi rizici koji se odnose na nepoštivanje propisa.

Metodologija

Metodologija koju Confida koristi u svojoj poreznoj usklađenosti nudi tvrtkama dinamičan način upravljanja poreznim usklađenostima i poštivanjem rokova, a istovremeno štedi vrijeme tvrtkama s velikim opterećenjem. Dubina međunarodnog znanja i iskustva u poreznom usklađivanju omogućava tvrtkama fleksibilnost u transparentnom rješavanju lokalnih i regionalnih poreznih pitanja.

Usluga Confida uključuje:

  • Podrška za pokretanje – registracija tvrtke
  • Usklađivanje poreza i organizacija podataka
  • Porezni savjet

Stupite u kontakt s našim timom i zatražite informativnu ponudu

Kontaktirajte nas