Porez

Budući da financijsko računovodstvo i porez na dohodak postaju sve složenija usluga, porezne službe moraju slijediti najnovije smjernice i propise koji se odnose na izračun poreza na dohodak i odgovarajuću dokumentaciju. Istodobno, porezne službe imaju zadaću procjenjivati ​​svoje porezne i tehnološke sustave te ih učiniti pouzdanim i učinkovitijima. Confidini porezni stručnjaci imaju veliki uvid u te složenosti i mogu vam pružiti praktična znanja i tehnička znanja kao i standardizirane procese kako bi se klijentima olakšao rješavanje svih poreznih potreba.

Porezni savjet nije ograničen na pripremu financijskih izvještaja o poreznim prihodima, već obuhvaća sva relevantna područja fiskalnih i pravnih pitanja koja se odnose na poslovno savjetovanje. Aktivno savjetujemo da optimizirate svoju tvrtku identificirajući ključne čimbenike koji su problematični i pronalaženje rješenja za poboljšanje.

Zahvaljujući velikoj konfiguraciji mreže kontakata s odvjetnicima, državnim agencijama, bankama i drugim javnim tijelima, nudimo sveobuhvatne i suvremene konzultantske usluge.

 

Međunarodni porez

Zbog sve globaliziranijih ekonomija, međunarodno planiranje postaje ključno za sve tvrtke, jer su porezne i područne nadležnosti u stalnoj promjeni.

Confida nudi svojim klijentima različite strategije i modele za pojedine porezne optimizacije, uzimajući u obzir ne-porezne zakonske norme i nacionalne i međunarodne sposobnosti.

Porezno savjetovanje

Confida nudi dosljedno porezno rješenje koje se fokusira na pružanje informacija vlasnicima tvrtki o načinu upravljanja porezima i načinu na koji potiče razvoj poreznih procesa koji se odnose na njihovo poslovanje. Uz podršku Međunarodnog odjela za oporezivanje, vjerodostojno se rješavaju svi rizici koji se odnose na nepoštivanje propisa.

Metodologija

Metodologija koju Confida koristi u svojoj poreznoj usklađenosti nudi tvrtkama dinamičan način upravljanja njihovim poreznim usklađenostima i poštivanjem rokova, a istovremeno štedi vrijeme tvrtkama s visokim opterećenjem. Dubina regionalnog znanja i iskustva u poreznom usklađivanju omogućava tvrtkama fleksibilnost u transparentnom rješavanju lokalnih i regionalnih poreznih pitanja.

Usluga Confida uključuje:

  • Podrška za pokretanje – registracija tvrtke
  • Usklađivanje poreza i organizacija podataka
  • Porezni savjet

IMATE LI PITANJA ZA NAŠE EKSPERTE?

Pošalji pitanje