+385 1 4606 900|office@confida.hr
Loading...
Poslovno savjetovanje i revizija 2018-07-06T04:26:46+00:00

Poslovno savjetovanje i revizija

U Confidi gledamo na reviziju kao na jedan vrlo složen proces koji ima vitalni značaj u lancu izvješćivanja. Naši pouzdani savjetnici pristupaju reviziji dubokim i sveobuhvatnim razumijevanjem uzimajući u obzir sve aspekte vašeg poslovanja. Krećemo od identificiranja unutarnjih problema upravljanja i uvida koje su osnova za rješavanje trenutnih i budućih izazova vašeg poslovanja.

Osiguravanje usklađenosti sa najsuvremenijim izvješćivanjem i regulatornim standardima

Naš glavni focus je osiguravanje usklađenosti s najsuvremenijim izvještavanjem i regulatornim standardima kada je u pitanju procjena vašeg poslovanja, kao i procjena rizika s kojima se vaša tvrtka suočava, kako se upravlja tim rizikom i razinu transparentnosti vašeg procesa izvještavanja.

Confida također nudi pravne preglede i druge usluge vezane uz reviziju, kao što je dužna pažnja. Ovisno o veličini transakcije i riziku, određujemo opseg procjena.

Naša savjesna procjena usmjerena je na najkritičnije komponente transakcija koje uključuju:

  • Identifikacija i kvalifikacija industrijskih rizika i prilika

  • Procjena prošlih zarada i novčanih tokova i procjena kvalitete imovine

  • Utvrđivanje mogućih skrivenih troškova

  • Identifikacija poreznih izloženosti

  • Identifikacija obveza

  • Identifikaciju problema koji mogu utjecati na cijenu kupnje

Revizija

Revizija je mnogo više od samih brojeva, mi vidimo ove brojeve kao priču o postignućima i ambicijama, uspješnim projektima i novim planovima. Sa našim savjetima pomažemo vam u unapređenju vašeg poslovanja primjenom potrebnih promjena u starim strukturama koje više ne služe vašoj tvrtki.

DA LI IMATE PITANJA ZA NAŠE EKSPERTE?

Pošalji pitanje