Poslovno savjetovanje i revizija

U Confidi gledamo na reviziju kao na jedan vrlo složen proces koji ima vitalni značaj u lancu izvješćivanja. Naši pouzdani savjetnici pristupaju reviziji dubokim i sveobuhvatnim razumijevanjem uzimajući u obzir sve aspekte Vašeg poslovanja. Krećemo od identificiranja unutarnjih problema upravljanja i uvida koje su osnova za rješavanje trenutnih i budućih izazova Vašeg poslovanja.

Osiguravanje usklađenosti s najsuvremenijim izvješćivanjem i regulatornim standardima

Naš glavni fokus je osiguravanje usklađenosti s najsuvremenijim izvještavanjem i regulatornim standardima kada je u pitanju procjena Vašeg poslovanja, kao i procjena rizika s kojima se Vaša tvrtka suočava, kako se upravlja tim rizikom i razinu transparentnosti Vašeg procesa izvještavanja.

Confida također nudi pravne preglede i druge usluge vezane uz reviziju, kao što je dužna pažnja. Ovisno o veličini transakcije i riziku, određujemo opseg procjena.

Naša savjesna procjena usmjerena je na najkritičnije komponente transakcija koje uključuju:

  • Identifikacija i kvalifikacija industrijskih rizika i prilika

  • Procjena prošlih zarada i novčanih tokova i procjena kvalitete imovine

  • Utvrđivanje mogućih skrivenih troškova

  • Identifikacija poreznih izloženosti

  • Identifikacija obveza

  • Identifikaciju problema koji mogu utjecati na cijenu kupnje

Revizija

Revizija je mnogo više od samih brojeva, mi vidimo ove brojeve kao priču o postignućima i ambicijama, uspješnim projektima i novim planovima. S našim savjetima pomažemo Vam u unapređenju Vašeg poslovanja primjenom potrebnih promjena u starim strukturama koje više ne služe vašoj tvrtki.

IMATE LI PITANJA ZA NAŠE EKSPERTE?

Pošalji pitanje