Računovodstvo

Confida nudi niz računovodstvenih i financijskih usluga za širenje i razvoj vaše tvrtke. Ove usluge uključuju analitičke, organizacijske i administrativne usluge za sve financijske aktivnosti vašeg biznisa, kao i pripremu raznih izvještaja vezanih za životni ciklus financijskih transakcija, evidentiranje transakcija, priprema izvještaja za interne i eksterne inspekcije, zatvaranje knjiga i sakupljanje dokumentacije.

Imperativ našeg poslovanja je ponuditi kompletnu digitalnu računovodstvenu uslugu za rastuće tvrtke. Tehnološki napredak poboljšao je sposobnost naše računovodstvene službe da brže, efikasnije i efektivnije protumači i izvještava podatke, nego ikada prije, ostavljajući nam više vremena za potporu i savjetovanje naših klijenata u razvoju strategija i time dodajući vrijednosti njihovom poslovanju.

Naši digitalni računovodstveni sustavi imaju jednostavan pristup i izvješćivanje u stvarnom vremenu te pružaju podatke o zahtjevu našim klijentima.

Prednosti našeg računovodstvenog procesa su:

  • Pristupite svojim poslovnim računima s bilo koje internetske stranice

  • Svi računi dobavljača / kupaca, mali troškovi novca dostupni su u našem računovodstvenom sustavu

  • Dnevno snimanje transakcija u svim financijskim izvještajima financijskih izvještaja

  • Jednostavno fakturiranje izravnim prijenosom svih financijskih računa na naš softver

  • Automatizirano kreiranje naloga za plaćanje elektroničkim bankarstvom

  • Online suradnja putem sustava za razmjenu poruka unutar softvera

  • Mogućnost povezivanja platnog prometa s postojećom računovodstvenom infrastrukturom

Naš pristup

Naše međunarodno kvalificirani knjigovođe imaju dugogodišnje iskustvo u radu s srednjim i multinacionalnim korporacijama i nude vam pojednostavljenu uslugu s jednim kontaktom za sve vase računovodstvene potrebe.

IMATE LI PITANJA ZA NAŠE EKSPERTE?

Pošalji pitanje