Računovodstvo

Confida nudi niz računovodstvenih i financijskih usluga za širenje i razvoj Vašeg poduzeća. Ponuda usluga uključuje analitičke, organizacijske i administrativne usluge za sve financijske aktivnosti Vašeg poslovanja, kao i pripremu raznih izvještaja vezanih za životni ciklus financijskih transakcija, evidentiranje transakcija, pripremu izvještaja za interne i eksterne inspekcije, zatvaranje knjiga i sakupljanje dokumentacije.

Imperativ našeg poslovanja je ponuditi kompletnu digitalnu računovodstvenu uslugu za rastuće tvrtke. Tehnološki napredak unaprijedio je sposobnost naše računovodstvene službe da brže, efikasnije i efektivnije protumači i izvještava podatke, ostavljajući više vremena za potporu i savjetovanje naših klijenata vezan za  razvoj strategija, dodavajući pritom vrijednost poslovanju.

Naši digitalni računovodstveni sustavi imaju jednostavan pristup i izvješćivanje u stvarnom vremenu te pružaju podatke o zahtjevu našim klijentima.

Prednosti našeg računovodstvenog procesa su:

  • Pristupite svojim poslovnim računima s bilo koje internetske stranice

  • Svi računi dobavljača/kupaca i mali troškovi dostupni su u našem računovodstvenom sustavu

  • Dnevno praćenje transakcija u svim financijskim izvještajima

  • Jednostavno fakturiranje izravnim prijenosom svih financijskih računa na naš softver

  • Automatizirano kreiranje naloga za plaćanje elektroničkim bankarstvom

  • Online suradnja putem sustava za razmjenu poruka unutar softvera

  • Mogućnost povezivanja platnog prometa s postojećom računovodstvenom infrastrukturom

Naš pristup

Naši međunarodno kvalificirani stručnjaci posjeduju dugogodišnje iskustvo u radu sa srednjim i multinacionalnim korporacijama te nude pojednostavljenu uslugu za sve Vaše računovodstvene potrebe.

Stupite u kontakt s našim timom i zatražite informativnu ponudu

Kontaktirajte nas