Karijere

U Confidi nudimo prilike za one koji žele izazvati sebe, rasti i napraviti stvarnu razliku u poslovnom svijetu.

Mi smo tim inovativnih i ambicioznih stručnjaka posvećenih pružanju iznimne usluge našim klijentima. Jedinstveni talenti, vještine i ideje svakog člana tima u konačnici pokreću naš uspjeh.

Kao vodeća konzultantska tvrtka u jugoistočnoj Europi, strastveni smo u postizanju rezultata koji čine razliku. Naš rad ima značajan utjecaj na živote naših klijenata, i zbog toga uvijek težimo pomicanju granica onoga što je moguće.

Nudimo podržavajuće, suradničko i dinamično radno okruženje koje potiče rast i razvoj. Cijenimo raznolikost i inclusivity – our team is at its best when everyone can contribute unique perspectives and insights.

Ako ste spremni pridružiti se timu koji transformira poslovno okruženje i stvara značajne promjene, pozivamo vas da istražite naše trenutne mogućnosti i otkrijete kako možete razvijati svoju karijeru s nama u Confidi.

Ako ste spremni pridružiti se timu koji transformira poslovno okruženje i stvara značajne promjene, pozivamo vas da istražite naše trenutne mogućnosti i otkrijete kako možete razvijati svoju karijeru s nama u Confidi.

Život u Confidi

Prijateljska i opuštena atmosfera potiče kreativnost, suradnju i inovativnost. Zato nudimo fleksibilno radno okruženje koje našim zaposlenicima omogućuje da rade od kuće, biraju svoje rasporede i preuzimaju vlasništvo nad ravnotežom između poslovnog i privatnog života.

U Confidi smo posvećeni pomaganju našim zaposlenicima u rastu i razvoju. Nudimo kontinuirane mogućnosti učenja i obrazovanja, redovite promocije, bonuse i nagrade za izvanredne rezultate.

Ali u Confidi nije sve posao i zabava! Aktivnosti izgradnje tima i društveni događaji ključni su za izgradnju jakih, kohezivnih timova i njegovanje kulture suradnje i timskog rada Od veselih sati i timskih ručkova do godišnjih poslovnih okupljanja, nudimo mnoge prilike za povezivanje s kolegama i izgradnju trajnih odnosa.

Konkurentna naknada i sveobuhvatne pogodnosti:

Naši atraktivni paketi naknada uključuju konkurentne plaće i pakete privatnog zdravstvenog osiguranja, bonuse temeljene na učinku i druge povlastice osmišljene kako bi našim zaposlenicima osigurali financijsku sigurnost i dobrobit.

Zašto nam se pridružiti?

U CONFIDI oblikujemo budućnost poreznog savjetovanja preispitivanjem načina na koji radimo i surađujemo, stavljajući dobrobit naših zaposlenika i profesionalni razvoj u prvi plan svojih prioriteta. Pridružite nam se i doživite zadovoljstvo što ste dio tvrtke koja gleda prema budućnosti i posvećena je stvaranju razlika u životima naših klijenata i šire zajednice.

Ako tražite moderno, dinamično i vrijedno radno mjesto gdje možete rasti, učiti i napredovati, pozivamo vas da se pridružite Confida timu.

Krenite na putovanje i pridružite se našoj dinamičnoj i inovativnoj korporativnoj kulturi.

Pregledajte naše trenutne otvorene pozicije i otkrijte kako možete promijeniti igru ​​s Confidom

Confida 2024 ©Sva prava pridržana