CONFIDA SEE je međunarodna savjetodavna, konzultantska i revizorska tvrtka s mrežom ureda u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Kosovu, Albaniji i Crnoj Gori.

Naše područje stručnosti djeluje na lokalnoj i međunarodnoj razini, pružajući usluge i poznavajući porezno-pravne, revizijske i računovodstvene propise.

U globaliziranom gospodarstvu savjetujemo klijente iz svih područja poslovanja i svih razvojnih faza. Od tvrtki koje tek počinju uspostavljati poslovanje do onih koje rapidno rastu i trebaju sofisticiranije financijske modele, naš tim stručnjaka je tu da ponudi optimalna rješenja.

Naše široko međunarodno iskustvo ogledalo je naše fleksibilnosti u prekograničnoj komunikaciji i suradnji sa svim našim uredima. Naša područja stručnosti uključuju lokalno i međunarodno znanje o poreznom zakonu, reviziji i računovodstvenim propisima kao i međunarodnom poslovnom okruženju.

Ključ našeg uspjeha leži u visokoj razini usluga i izuzetnim tehničkim vještinama i znanju našeg tima. Radimo korak više i ovdje smo u ulozi pouzdanog partnera za sve Vaše poslovne potrebe.

Budući da cijenimo povjerenje naših klijenata, vjerujemo kako je to najvažnija osnova za suradnju, a istovremeno i primarni jamac našeg uspjeha.

Obratite nam se s povjerenjem i zajedno ostvarimo Vaše poslovne vizije.

CHRISTIAN BRAUNIG

MANAGING PARTNER

Christian ima više od 15 godina iskustva u poreznom savjetovanju u industriji financijskih usluga u regiji jugoistočne Europe. Njegova su glavna područja stručnosti klasično porezno savjetovanje i međunarodno porezno planiranje i savjetovanje.

Fokus Christianovih projektnih aktivnosti nalazi se na područjima optimizacije poreza unutar spajanja i preuzimanja, restrukturiranja i reorganizacije poduzeća te dvostrukog oporezivanja i sporazuma o transfernim cijenama.

Stručni smo u obuhvaćaju lokalnih i međunarodnih znanja o porezno-pravnim, revizorskim i računovodstvenim propisima i međunarodnom poslovnom okruženju. Kombinacijom međunarodnog iskustva i lokalnog znanja stvaramo rješenja za sve naše klijente kako bismo im pružali podršku koja im je potrebna u ostvarenju poslovnih vizija.

Naše lokacije   

NEPREKIDNO OSLUŠKUJEMO I PRONALAZIMO NOVE TALENTE KOJI SE ŽELE PRIKLJUČITI NAŠEM TIMU

Nudimo našim zaposlenicima rad u motiviranom, dinamičnom i prijateljskom okruženju, kao i privlačne mogućnosti napredovanja i stvaranje karijere uz stimulativnu plaću.

Naša rastuća međunarodna prisutnost pokazuje da svojim zaposlenicima nudimo konstantne prilike za širenje horizonata kroz profesionalni razvoj i obuku.

Confida Karijere

Frane Garma

FRANE GARMA

DIRECTOR

Frane je proveo 12 godina u najvećim svjetskim konzultantskim kućama iz skupine tzv. “Velike četvorke”, gdje je obavljao funkcije menadžera u reviziji i  menadžera za računovodstveno ​savjetodavne usluge.​ U svojoj dugogodišnjoj karijeri bio je revizor i savjetnik najvećih hrvatskih i svjetskih kompanija. Radio je na projektima spajanja i reorganizacije poslovanja društava kao i utvrđivanju računovodstvenih i poreznih implikacija takvih transakcija. ​