CONFIDA SEE je međunarodna savjetodavna, konzultantska i revizorska tvrtka s mrežom ureda u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Kosovu, Albaniji i Crnoj Gori.

Strani investitori u Jugoistočnoj Europi pomažemo u svim financijskim i poreznim pitanjima koja nastaju tijekom investicijskih projekata u regiji i Hrvatskoj.

U globaliziranom gospodarstvu savjetujemo klijente iz svih područja poslovanje i razvojnih faza. Od tvrtki koje tek počinju uspostavljati tvrtke do onih koji brzo rastu i koji trebaju sofisticiranije financijske modele, naš tim stručnjaka je tu da ponudi optimalne odgovore na sva pitanja.

Naše veliko međunarodno iskustvo ogleda se u našoj fleksibilnosti u prekograničnoj komunikaciji i suradnji sa svim našim uredima. Naša područja stručnosti uključuju lokalno i međunarodno znanje o poreznom zakonu, reviziji i računovodstvenim propisima i međunarodnom poslovnom okruženju.

Mi kombiniramo međunarodno iskustvo i lokalno znanje kako bismo stvorili rješenje za sve naše klijente kako bismo im pružili podršku koja im je potrebna za postizanje poslovne vizije

Ključ našeg uspjeha leži u visokoj razini usluga i izuzetnih tehničkih vještina i znanja našeg tima; idemo dalje od brojeva i prebacujemo ulogu vašeg pouzdanog partnera koji je tu za sve vaše poslovne potrebe u savjetovanju

Budući da cijenimo povjerenje naših klijenata, vjerujemo da je to najvažnija osnova za suradnju, a istovremeno i primarni jamac našeg uspjeha.

Pozivamo vas da se susretnete s nama kako bismo zajedno postigli Vaše poslovne vizije.

CHRISTIAN BRAUNIG

MANAGING PARTNER

Christian ima više od 15 godina iskustva u poreznom savjetovanju u industriji financijskih usluga u regiji jugoistočne Europe. Njegova su glavna područja stručnosti klasično porezno savjetovanje i međunarodno porezno planiranje i savjetovanje.

Fokus Kristijanovih projektnih aktivnosti bio je na područjima optimizacije poreza unutar spajanja i preuzimanja, restrukturiranja i reorganizacije poduzeća te dvostrukog oporezivanja i sporazuma o transfernim cijenama.

Naša područja ekspertize obuhvaćaju lokalna i međunarodna znanja o porezno-pravnim, revizorskim i računovodstvenim propisima i međunarodnom poslovnom okruženju.
Kombiniramo međunarodno iskustvo i lokalno znanje u stvaranju rješenja za sve naše klijente kako bismo im pružali podršku koja im je potrebna da ostvare svoje poslovne vizije.

Naše lokacije   

KONSTANTNO SMO U POTRAZI ZA NOVIM TALENTIMA KOJI BI SE MOGLI PRIKLJUČITI NAŠEM RENOMIRANOM TIMU

Nudimo našim zaposlenicima rad u motiviranom, dinamičnom i prijateljskom timu, kao i privlačne mogućnosti za napredovanje u karijeri i napredak sa stimulativnom plaćom.

Naša rastuća međunarodna prisutnost znači da svojim zaposlenicima možemo ponuditi stalne mogućnosti za širenje svojih horizonta kroz profesionalni razvoj i obuku.

Confida Karijere

Frane Garma

FRANE GARMA

DIRECTOR

Frane je proveo 12 godina u najvećim svjetskim konzultantskim kućama iz skupine tzv. “Velike četvorke”, gdje je obavljao funkcije managera u reviziji i  managera za računovodstveno ​savjetodavne usluge.​ U svojoj dugogodišnjoj karijeri bio je revizor i savjetnik najvećih hrvatskih i svjetskih kompanija. Radio je na projektima spajanja i reorganizacije poslovanja društava kao i utvrđivanje računovodstvenih i poreznih implikacijama takvih transakcija. ​