+385 1 4606 900|office@confida.hr
Loading...
O Nama 2018-10-19T16:43:08+00:00

CONFIDA SEE je međunarodna savjetodavna, konzultantska i revizorska tvrtka s mrežom ureda u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Kosovu, Albaniji i Crnoj Gori.

Strani investitori u Jugoistočnoj Europi pomažemo u svim financijskim i poreznim pitanjima koja nastaju tijekom investicijskih projekata u regiji i Hrvatskoj.

U globaliziranom gospodarstvu savjetujemo klijente iz svih područja poslovanje i razvojnih faza. Od tvrtki koje tek počinju uspostavljati tvrtke do onih koji brzo rastu i koji trebaju sofisticiranije financijske modele, naš tim stručnjaka je tu da ponudi optimalne odgovore na sva pitanja.

Naše veliko međunarodno iskustvo ogleda se u našoj fleksibilnosti u prekograničnoj komunikaciji i suradnji sa svim našim uredima. Naša područja stručnosti uključuju lokalno i međunarodno znanje o poreznom zakonu, reviziji i računovodstvenim propisima i međunarodnom poslovnom okruženju.

Mi kombiniramo međunarodno iskustvo i lokalno znanje kako bismo stvorili rješenje za sve naše klijente kako bismo im pružili podršku koja im je potrebna za postizanje poslovne vizije

Ključ našeg uspjeha leži u visokoj razini usluga i izuzetnih tehničkih vještina i znanja našeg tima; idemo dalje od brojeva i prebacujemo ulogu vašeg pouzdanog partnera koji je tu za sve vaše poslovne potrebe u savjetovanju

Budući da cijenimo povjerenje naših klijenata, vjerujemo da je to najvažnija osnova za suradnju, a istovremeno i primarni jamac našeg uspjeha.

Pozivamo vas da se susretnete s nama kako bismo zajedno postigli Vaše poslovne vizije.

CHRISTIAN BRAUNIG

MANAGING PARTNER

Christian has more than 15 years of extensive experience in tax consulting and auditing in the financial services industry. His main areas of expertise are cross border tax planning and financial consulting. The most important projects Christian has been part of are focused on M&A transactions, corporate restructuring and reorganization, International Financial Reporting Standards (IFRS), fiscal optimization and transfer pricing advisory.

Naša područja ekspertize obuhvataju lokalna i međunarodnaznanja o porezno-pravnim, revizorskim i računovodstvenim propisima i međunarodnom poslovnom
okruženju. Kombinujemo međunarodno iskustvo i lokalno znanje u stvaranju rešenja za sve naše klijente kako
bismo im pružali podršku koja im je potrebna da ostvare svoje poslovne vizije.

Naše lokacije   

KONSTANTNO SMO U POTRAZI ZA NOVIM TALENTIMA KOJI BI SE MOGLI PRIKLJUČITI NAŠEM RENOMIRANOM TIMU

Nudimo našim zaposlenicima rad u motiviranom, dinamičnom i prijateljskom timu, kao i privlačne mogućnosti za napredovanje u karijeri i napredak sa stimulativnom plaćom.

Naša rastuća međunarodna prisutnost znači da svojim zaposlenicima možemo ponuditi stalne mogućnosti za širenje svojih horizonta kroz profesionalni razvoj i obuku.

Confida Karijere   

ZRINKA BRATIC

DIRECTOR

Ms. Bratić completed her studies of business administration with a focus on accounting in Zagreb in 1998. In 2003 she was appointed licensed accountant. Prior to joining CONFIDA-REVIZIJA d.o.o., she worked as financial analyst and director of accounting in Croatian companies. She specializes in auditing international and Croatian companies and has acquired particular expertise in the area of due diligence investigations.