Naše usluge

Porezno savjetovanje

Porezno savjetovanje bez granica.

Vidi još

Računovodstvo

Uspješno poslovanje temelji se na zapisima o uspjehu.

Vidi još

Outsourcing plaća

Upravljanje bez stresa za vaše poslovanje.

Vidi još

Poslovno savjetovanje i revizija

Svoju poslovnu godinu označite kao uspješnu.

Vidi još

Podrška za startupe

Njegujemo povjerenje, osnažujući startupe.

Vidi još

Financijsko savjetovanje

Otključavanje financijskog uspjeha.

Vidi još

U CONFIDI se ističemo u onome što najbolje radimo - stručnom upravljanju porezima uz preuzimanje vaših obveza.

Porezno savjetovanje

Porezno savjetovanje bez granica.

U CONFIDI se ističemo u onome što najbolje radimo - stručnom upravljanju porezima uz preuzimanje vaših obveza.

Naše obimno znanje iz financijskog računovodstva i izvještavanja o prihodima osigurava da vaš posao usklađujemo s najnovijim smjernicama i propisima. Idemo dalje od površinskog razumijevanja tako da pažljivo procjenjujemo porezne odredbe i tehnološke procese, garantirajući pouzdanost i učinkovitost koju vaš posao zaslužuje.

Zahvaljujući našem timu iskusnih poreznih stručnjaka, CONFIDA posjeduje dubinsko razumijevanje složenosti poreznog pejzaža. Donosimo praktično znanje i tehničku stručnost, osnažujući vas rješenjima prilagođenim vašim potrebama. Bez obzira na veličinu vaše organizacije, posvećeni smo rješavanju svih vaših poreznih zahtjeva, pružajući sveobuhvatnu podršku na svakom koraku.

Naše međunarodne porezne usluge daju prioritet strateškom planiranju, osiguravajući da vaš posao ima koristi od neprestano mijenjajućih poreznih zakona i pravnog okvira. Pomažemo vam da otključate puni potencijal vašeg poreznog planiranja, identificirajući domaće i međunarodne tržišne prilike kako biste maksimizirali svoj uspjeh.

Dopustite nam da umjesto vas upravljamo složenošću svijeta poreza, oslobađajući vas obveza i omogućujući vašem poslu da napreduje.

Outsourcing plaća

Upravljanje bez stresa za vaše poslovanje.

U CONFIDI razumijemo važnost učinkovitog i usklađenog upravljanja plaćama.

Naš moderni i profesionalni proces outsourcinga plaća tu je kako bi vam pružio iskustvo bez stresa, omogućujući vam da se usredotočite na ono što je najvažnije – razvoj vašeg poslovanja.

Naše sveobuhvatne usluge plaća obuhvaćaju razne zadatke kako bi se osigurala točnost, usklađenost i učinkovitost. Neki od ključnih usluga koje nudimo uključuju:

Mi obrađujemo cijeli postupak obračuna plaća, od izračunavanja plaća i nadnica do generiranja platnih lista i izvješća.

Naš tim osigurava točne izračune poreza na dohodak za vaše zaposlenike prema najnovijim propisima.

Vodimo brigu o svim potrebnim postupcima s uredom za socijalno osiguranje i poreznom upravom u vezi s prijavom i odjavom zaposlenika.

Pripremamo i predajemo sve potrebne dokumente relevantnim institucijama, štedeći vam vrijeme i trud.

Naši stručnjaci osiguravaju da se plaće i nadnice izračunavaju u potpunom skladu s primjenjivim zakonima i propisima.

Obavještavamo vas o svim promjenama u zakonima koji se odnose na obračun plaća, pomažući vam da ostanete u tijeku i usklađeni.

Točno izračunavamo i upravljamo odbicima za mirovinsko i zdravstveno osiguranje.

Naši modernizirani sustavi omogućuju besprijekoran unos i izvoz dokumenata vezanih uz plaće u fleksibilnim formatima.

Nudimo jednostavan pristup elektroničkim izvještajima za praktičnu analizu i donošenje odluka.

Prioritet nam je privatnost i sigurnost vaših podataka o plaći, implementirajući snažne mjere za zaštitu vaših podataka.

Međunarodne službe zapošljavanja

Proširite svoje vidike: lako se snađite u međunarodnom zapošljavanju

U CONFIDI nudimo pojednostavljene usluge međunarodnog zapošljavanja koje se bave vašim obvezama prema stranim zaposlenicima. Naše usluge uključuju:

Vodimo obračun plaća i administraciju socijalnog osiguranja za zaposlenike kod stranih poslodavaca, osiguravajući usklađenost sa svim relevantnim propisima.

Podržavamo izradu ugovora o radu i registraciju socijalnog osiguranja i osiguranja osoblja za tvrtke sa sjedištem izvan Hrvatske.

Naš tim priprema točne izvještaje o plaćama i upravlja oslobođenjem hrvatskih doprinosa za socijalno osiguranje za strane zaposlenike.

Osiguravamo odgovarajuće odbitke izvornog poreza putem usluga obračuna plaća u sjeni, omogućujući usklađenost s poreznim propisima u različitim jurisdikcijama.

Pomažemo u upravljanju spajanjem računa i naplatom dugovanja, osiguravajući besprijekoran financijski rad.

Pomažemo u izradi politika nadoknade troškova i rješavamo potrebne prijave poreznim vlastima.

Spremni za proširenje vaše organizacije?

Kontaktirajte nas danas da otkrijete kako naše vrhunske usluge obračuna plaća i sveobuhvatna međunarodna rješenja za zapošljavanje mogu potaknuti vaše poslovanje naprijed.

Računovodstvo

Uspješno poslovanje temelji se na zapisima o uspjehu.

CONFIDA nudi sveobuhvatni spektar računovodstvenih i financijskih usluga prilagođenih za pomoć tvrtkama svih veličina, poput velikih tvrtki ili malih obrta.

Naš posvećeni tim pruža analitičku, organizacijsku i administrativnu podršku za sve vaše ekonomske aktivnosti. Brinemo se za ključne zadatke tijekom financijskog životnog ciklusa, kao što su bilježenje transakcija, generiranje izvještaja za interne i eksterne dionike, zatvaranje knjiga i upravljanje prikupljanjem dokumenata.

Prioritet nam je koristiti naprednu tehnologiju kako bismo pružili potpuno digitalnu računovodstvenu uslugu koja omogućava vašem poslovanju širenje i razvoj. Naš odjel za računovodstvo koristi napredne alate i softver za brzo i precizno tumačenje i izvještavanje financijskih podataka. Ovom pojednostavljenju procesa oslobađamo više vremena za naš tim kako bi vas savjetovali i pomogli vam razviti učinkovite strategije rasta.

Naši digitalni sustavi za računovodstvo prilagođeni su korisničkoj upotrebljivosti. Uz mogućnosti izvješćivanja u stvarnom vremenu, možete pristupiti kritičnim podacima u trenutku kada god je to potrebno, osiguravajući da imate informacije potrebne za donošenje informiranih odluka i da ostanete u toku sa svojim financijskim učinkom.

Kombiniramo svoje stručnosti, pažnju na detalje i predanost pružanju dobre usluge kako bismo osigurali besprijekorno iskustvo.

Dopustite nam da se brinemo za vaše računovodstvene potrebe kako biste se mogli usredotočiti na ono što radite najbolje – razvijanje svog poslovanja.

Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o tome kako naše usluge digitalnog računovodstva mogu koristiti vašoj organizaciji.

Poslovno savjetovanje i revizija

Svoju poslovnu godinu označite kao uspješnu.

U današnjem dinamičnom poslovnom okruženju, globalna ekspanzija i tehnološki napredak najvažniji su za uspjeh. U CONFIDI razumijemo ključnu ulogu revizija i poslovnih savjetodavnih usluga u postizanju vaših ciljeva.

Usluge revizije: Pouzdani uvidi i usklađenost

S našim ovlaštenim revizorskim timom nudimo čvrst i objektivan pristup usklađivanju vaših financijskih izvještaja sa zakonodavnim okvirom, dajući vam realnu sliku vašeg poslovanja. Pouzdajte se u našu stručnost i nepristranost kako bismo vam pružili najkvalitetnije zakonske revizije, nudeći pouzdane uvide u vaša financijska izvješća.

Naše sveobuhvatne usluge revizije uključuju sljedeće:

 • Priprema prije revizije
 • Temeljito planiranje revizije
 • Procjena internih kontrola
 • Provođenje ispitivanja kao dokaza
 • Izdavanje jasnih i sažetih mišljenja
 • Sveobuhvatne poslovne procjene
 • Analiza područja za poboljšanje
 • Specifične preporuke za poticanje rasta i uspjeha

Korporativno izvješćivanje: Jednostavno i usklađeno

Korporativno izvješćivanje postaje jednostavnije uz naše usluge koje uključuju implementaciju novih računovodstvenih standarda, pomoć pri spajanjima i akvizicijama, procjenu ključnih pokazatelja uspješnosti, izradu planova restrukturiranja, identifikaciju rizika korporativnog upravljanja, pripremu integriranih nefinancijskih integriranih godišnjih izvješća i procjenu raspodjele kupovne cijene i plaćanja temeljena na dionicama.

Revizija neprofitnih organizacija: Transparentnost i odgovornost

Za neprofitne organizacije moderniziramo revizije kako bismo poboljšali transparentnost i odgovornost. Naše usluge revizije osiguravaju vjerodostojno financijsko izvješćivanje, s objavljenim financijskim izvješćima i revizijskim uvidima na web stranicama organizacije. Obavljamo revizije za organizacije s prihodima većim od 10 milijuna kuna i preglede financijskih izvješća za one u rasponu od 3 do 10 milijuna kuna.

Revizija EU projekata: Usklađenost i jamstvo

Revizija EU projekata je ključna u razdoblju nakon pristupanja. Naš tim stručnjaka pridržava se Međunarodnih standarda revizije, provodeći detaljne provjere kako bi osigurali odgovarajuću upotrebu sredstava. Isporučujemo sveobuhvatna revizijska izvješća, osiguravajući raspodjelu proračuna i usklađenost s točnim troškovima.

Posegnite za transparentnošću, odgovornošću i uspjehom u današnjem dinamičnom poslovnom okruženju.

Podrška za startupe

Njegujemo povjerenje, osnažujući startupe.

U CONFIDI razumijemo izazove financijskog upravljanja za startupove, stoga nudimo specijalizirani paket koji će vaše poslovanje dovesti do uspjeha.

Expertni paket podrške Confide

S našim bogatim iskustvom i stručnošću osiguravamo posvećeni tim stručnjaka koji će biti vaši partneri od povjerenja tijekom vašeg startup putovanja. Pružamo brzu i učinkovitu komunikaciju, podupirući vaše ideje od pokretanja do povećanja vašeg poduzeća. Smatrajte nas svojom nevidljivom rukom pomoći, osiguravajući da ispunjavamo sve vaše financijske potrebe u svakoj fazi.

Sveobuhvatna financijska podrška

Naš sveobuhvatni startup paket brine se o vašem financijskom upravljanju, omogućujući vam da se fokusirate na ono što radite najbolje – razvijanje vašeg poslovanja. Naše usluge uključuju računovodstvo, obračun plaća, financijska izvješća, porezne prijave i mjesečne i godišnje porezne prijave za freelancere i tvrtke u IT sektoru.

Financijsko savjetovanje

Otključavanje financijskog uspjeha.

U CONFIDI razumijemo izazove financijskog upravljanja za startupove, stoga nudimo specijalizirani paket koji će vaše poslovanje dovesti do uspjeha.

U CONFIDI prepoznajemo dinamičnost poslovnog okruženja koje se stalno razvija. Razumijemo da se tvrtke suočavaju sa složenim izazovima koji zahtijevaju stručno upravljanje i strateško planiranje. S našim uslugama financijskog savjetovanja služimo kao vaš partner od povjerenja, pružajući stručnost i smjernice potrebne za prevladavanje ovih prepreka.

Naš posvećeni tim za financijsko savjetovanje posvećen je pružanju profesionalnih i prilagođenih usluga savjetovanja koje našim klijentima omogućuju da oblikuju i prilagode se promjenama. S potpuno prilagođenim pristupom nudimo praktična i učinkovita rješenja koja se bave jedinstvenim izazovima svakog poslovanja. Naš tim usmjeren na ciljeve ističe se u pružanju stručnih savjeta o financijskom i gospodarskom restrukturiranju, dragocjenih u vrijeme krize.

Sveobuhvatna rješenja financijskog savjetovanja:

 1. Upravljanje projektima
 2. Izrada poslovnog plana
 3. Istraživanje i analiza tržišta
 4. Optimizacija procesa
 5. Poboljšanje postupaka fakturiranja i naplate
 6. Prognoze i planiranje proračuna

Obratite se kako biste iskoristili prilike i prevladali izazove uz strateške uvide i prilagođena rješenja.

Confida 2024 © Sva prava pridržana.