Lokalno poslovanje – globalna vizija – Confida Hrvatska pridružila se ETL Global mreži!

Posljednjih desetljeća uspjeh razvoja hrvatskog gospodarstva rezultat je ubrzanja internacionalizacije poslovanja, posebno prisutnog u malim i srednjim poduzećima.

U Confida Hrvatska čvrsto vjerujemo da je održavanje poslovnih odnosa s partnerima iz drugih zemalja neophodno kako bismo našim klijentima pružili najbolju moguću uslugu i savjetovanje, kao i ojačali gospodarski razvoj zemlje i domaće poslovanje.

S ponosom objavljujemo kako smo postali član ETL-a (European Tax Law) Global, globalne interdisciplinarne mreže profesionalaca i međunarodne poslovne platforme s 45-godišnjom tradicijom i snažnim fokusom na mala i srednja poduzeća.

Ovim činom Confida Zagreb d.o.o. postala je prva tvrtka za porezno savjetovanje u Hrvatskoj koja se pridružila ovoj mreži.

U današnje vrijeme tvrtke svih veličina trebaju međunarodno savjetovanje, a ETL Global nudi jedinstvenu platformu tvrtkama i poduzećima širom svijeta. To je mjesto na kojem partneri razmjenjuju svoja znanja i vještine, podržavajući jedni druge u uskoj suradnji i što je najvažnije, zajednički pružajući usluge klijentima u njihovom međunarodnom poslovanju.

ETL mreža neprestano raste i nudi brojne mogućnosti kako za klijente, tako i za profesionalce. Na temelju dugoročnih odnosa između profesionalaca, komunikacijski kanali su kratki čak i na velikim udaljenostima. Stvaraju se poveznice za razmjenu međunarodnih znanja u području poreznog savjetovanja, revizije, pravnog i menadžerskog savjetovanja za mala i srednja poduzeća i njihove savjetnike.

Na temu pridruživanja ETL globalnoj mreži, , Frane Garma, direktor Confide Hrvatska izjavio je:

„ETL Global nudi velike mogućnosti poduzetnicima, posebno u sektoru malih i srednjih poduzeća. Njihovo izuzetno iskustvo i duga povijest značajna su prednost. Siguran sam kako ćemo oboje imati koristi od ove suradnje. “

Održavanje bliskih odnosa s našim klijentima srž je našeg poslovanja i stoga je ova suradnja još jedan važan korak u pružanju kvalitetnih usluga našim klijentima.

Više o ETL Global možete pročitati na njihovim službenim stranicama.

Pročitajte više: