Prezentacija Moontopa

Stavite i vi svoje zaposlenike na prvo mjesto uz Moontop

Employer branding opet zadobiva snažan interes vodećih tvrtki u Hrvatskoj jer ga vide kao ključan element kvalitetnog pozicioniranja i zadržavanja konkurentnosti na domaćem i međunarodnom tržištu kroz privlačenje i zadržavanje najboljeg kadra zaposlenika.

Digitalna transformacija društva je sveprisutna, a intenzivan oporavak gospodarstva i očekivane velike stope rasta u narednim godinama ulijevaju optimizam. Prema podacima HNB-a, oporavak gospodarstva od 6,8 posto znači 25 milijardi kuna novostvorene vrijednosti. Za generiranje tolike dodane vrijednosti potrebno je zaposliti nekoliko desetaka tisuća novih radnika. S obzirom na spomenuti rast i u narednim godinama to pred tvrtke u Hrvatskoj stavlja ogroman strukturni izazov – nedostatak radne snage.

Nedostatak radne snage na tržištu rada u Hrvatskoj krije se u više kombiniranih razloga kao što je trend iseljavanja, negativna stopa prirodnog prirasta, sve više umirovljenika i ostalo. Upravo taj raskorak između snažnog rasta BDP-a i nedostatka radne snage prepoznali smo kao poticaj da zadržimo svoje zaposlenike i pružimo im dodatne benefite jer nama su naši zaposlenici na prvom mjestu!

I zato smo sretni i ponosi reći kako je Confida Hrvatska, jedna od prvih tvrtki u Hrvatskoj, uvodi #Moontop aplikaciju za zaposlenike.

Što je Moontop?

Riječ je o aplikaciji koja funkcionira kao ONE STOP SHOP koji zaposlenicima nudi mnoštvo benefita sukladno željama svih zaposlenika u tvrti, čime se osigurava jednak tretman i ravnopravnost svih u programu. Uvaženi su elementarne razlike u stilu života, dobi zaposlenika i spolu, stoga zaposlenici mogu birati što žele iz zaista široke lepeze proizvoda i usluga:

  • SPORT: teretane, osobni treneri, plivanje, tenis,
  • FOODIE: prehrana na poslu, home office-u i restoranu,
  • BEAUTY: frizerske, make up i wellness usluge,
  • KIDS GIFT: dječji pokloni (STEM, plastične igračke, plišanci, edukacije, itd.),
  • HOUSING: najam kuće ili stana,
  • EDU: edukacije i knjige,
  • DRY CLEANING: usluge kemijske čistionice.

S Moontop benefitima ostvarujete uštedu i potpuno fleksibilnost, employer branding i diverzifikaciju te mjerljiv i ravnopravan empoloyee reward program.

Porezno priznati trošak i neoporeziva primanja u naravi

Država je svjesna pozicije poduzetnika i potrebe za povećanjem primanja, stoga je olakšala svojevrstan rast primanja kroz neoporezive primitke u naravi, ne narušavajući tvrtkama financijsku stabilnost. Moontop benefiti su neoporezivi primitci u naravi i duplo su povoljniji u odnosu na bruto 2. Potpuno ste fleksibilni, bez ugovorne obveze, samostalno na mjesečnoj razini definirati broj zaposlenika, vrstu benefita te iznos benefita po zaposleniku. Također, implementacijom Moontop benefita diverzificirate se u odnosu na konkurenciju i dodatno se brand-irate kao poželjan poslodavac te tako zadržavate i privlačite top talente, a dodatno vam daje anonimnu analitilu korištenja benefita kako bi zaista upoznali svoje zaposlenike, njihove navike i ponašanja.

Smatramo kako bi dodatni benefiti trebali postati sastavni dio ponude poslodavaca jer na taj način svojim zaposlenicima dajete do znanja koliko cijenite njihov rad i trud. Win-win situacija za obje strane!

 Kako kaže poslovica „Sretna žena, sretan životili na našem primjeru „Sretan zaposlenik, sretna tvrtka.

Više o moontop aplikaciji pročitajte na njihovoj službenoj web stranici.

Pročitajte više: